គ្រឿងផ្សំ
– ពងក្រួច កង្កែប
– ទឹកប្រេងខ្យង ម្រេចម៉ដ្ឋ ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប អំបិល
– ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់
– ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
វិធីធ្វើ
– យកពងក្រួចទៅស្ងោរឲ្យឆ្អិនរួចបកសម្បកចេញអោយស្អាត ទុកមួយអន្លើ
– កង្កែបត្រូវពន្លាត់ស្បែកឲ្យស្អាតរួចកាត់ជាកង់ៗល្មមទុកឲ្យស្រស់ទឹក
– រួចយកកង្កែបទៅប្រឡាក់ជាមួយស្ករត្នោត ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ ម្សៅស៊ុប ទឹកប្រេងខ្ចង អំបិល និងម្រេចមួយសន្ទុះឲ្យចូលជាតិល្អ។
– ដាក់ឆ្នាំងទុកអោយក្ដៅបន្តិច រួចដាក់ស្ករត្នោតចូលមកូរឲ្យឡើងជើងអង្ក្រង រួចសឹមចាក់កង្កែបប្រឡាក់ចូលរម្ងាស់មួយរំពុះ សឹមចាក់ពងក្រួចចូល និង ទឹកបន្តិច ហើយកូរឲ្យសព្វ ភ្លក់មើលអោយល្មម តាមការចូលចិត្ត និងទុករយៈពេលប្រមាណ២០នាទី
– នៅពេលទទួលទាន ត្រូវដួសដាក់ចាន ហើយបន្ថែមម្រេច និងរោយស្លឹកជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីលើ រួចជាការស្រេច ។
បើអត់មានពងក្រួច មិនដាក់ក៍បាន

ប្រភព៖
Page មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Pic : អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍


10320499_1060469070636367_6489277313631621934_n

Ads

 
Top