– ពងក្រួច កង្កែប
– ទឹកប្រេងខ្យង ម្រេចម៉ដ្ឋ ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប អំបិល
– ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំអោយម៉ត់
– ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
វិធីធ្វើ
– យកពងក្រួចទៅស្ងោរឲ្យឆ្អិនរួ
– កង្កែបត្រូវពន្លាត់ស្បែកឲ្យ
– រួចយកកង្កែបទៅប្រឡាក់ជាមួយស
– ដាក់ឆ្នាំងទុកអោយក្ដៅបន្តិច
– នៅពេលទទួលទាន ត្រូវដួសដាក់ចាន ហើយបន្ថែមម្រេច និងរោយស្លឹកជីរវ៉ាន់ស៊ុយពីល
បើអត់មានពងក្រួច មិនដាក់ក៍បាន
ប្រភព៖
Page មុខម្ហូបប្រចាំគ្រួសារ
Pic : អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍
